KARABÜK’TE “STRATEJİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ” KONFERANSI

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Üyesi Doç. Dr. Halil Zaim tarafından Karabük Üniversitesi’nde “Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi” konulu konferans verildi.

GÜNCEL 15.03.2013 11:04:35 0
KARABÜK’TE “STRATEJİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ” KONFERANSI
Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda Türkiye Bilimler Akademisi Üyesi Doç. Dr. Halil Zaim tarafından “Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi” konulu konferans verilirken, konferansa; Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı, dekanlar, üniversite akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. Doç. Dr. Halil Zaim’in özgeçmişinin okunması ile başlayan konferansta Doç. Dr. Halil Zaim sunumuna, ‘insan nedir?’ sorusuyla başlayarak interaktif bir konferans gerçekleştirdi. Doç. Dr. Halil Zaim, “İnsan bir maliyet bir değer kaynağımızdır. Türkiye’nin en değerli kaynağı insan olmakla beraber bu kaynağı eğitirseniz ve topluma kazandırırsanız geleceğin inşasının temellerini atmış olursunuz. Bütün sistemlerin merkezinde insan yatmaktadır ve insanı ihya etmeden kurulan bir sistem asla başarılı olamaz” dedi.
Halil Zaim sunumunda; “İnsan kaynakları yönetiminin tanımı ve yönetim süreci”, “İnsan kaynağının yönetim amacı ve aşamaları”, “Motivasyon ve iletişim unsurları”, “İnsan kaynakları fonksiyonları”, “İnsan kaynaklarında öne çıkan yöntemler”, “Geleneksel ve modern yöneticilerin arasındaki farklar” hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi. Konferansın sonunda Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Doç. Dr. Halil Zaim’in sunumları için teşekkür ederek kendilerine hediyelerini takdim etti.
“Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi” konferansının ardından üniversite Botanik Bahçesi’ne geçilerek Doç. Dr. Halil Zaim kendi adına hazırlanan ağacını dikti. Kendilerine ağaç sertifikasını Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal takdim etti.

Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °